A e di BDI se në Zonën 6 bie komplet Pollogu ,tash Pollogun e çojnë në Zonën 5 a na lënë pjesë të Kërçovës nga Zona 5 në Pollog …edhe një krim ndaj votuesve .

778

www.telegrami.mk…Arsyetimi se Balansimi i njësive zgjedhore është në disfavor dihet gati 18 vite por pse përdoret tash është edhe një truk marksisto-leninist -maocedungist.18 vite BDI nuk u mërzit tash po mërzitet kur ka një koalicion ASH-A, dy tjerë mbase të mundshme mund të shkojnë vetë ose pritet të ndodhin si koalicione Besa-PDSH-LSDM mbase ,mbase.Thirjet e Ali Ahmetit deri në qiell që partitë e vogla opzitare shqiptare të bëhen bashkë ishte truk me prapavijë ngulitje se në atë mënyrë më mirë do kontrollonte zgjedhjet pra kishte të bënte me një bllok dhe filmat e zgjedhjeve të kaluara do përsëriteshin si me kanë një parti,atë e dinte Alia se si funksionon pra përmendësh .Tash kur nuk e di nga të mbrohet dhe nuk e di si do të dale me deputet dhe prej nga i vjen rreziku ju kujtua se Mavrova dhe Rrostusha qenka bastioni LSDM dikur i VMRO-DPMNE,që i lente BDI në pazaret me të dy partitë maqedonase atyre,le të shkojnë në zonën 5 .Ja majkata Allall da vie .Territorialisht dhe gjeografikisht Mavrova dhe Rrostusha ,pjesë të hyrjes së Dibrës ,por edhe Makedonski Brodi pra disa fshatra por edhe dhe të Krushevës i takojnë Pollogut si përfshirje kufitare ekstreme gjeografike dhe si masë që është marë për Zonën 6, si përfaqsuese gjenerale të Zonës 6 është marrë Pollogu sepse Pollogu nuk përfshinë vetëm fushën e Pollogut por edhe rafshnaltat pra edhe Malin Sharr poashtu edhe fshatrat e M.Brodit dhe Dibrës.POR FSHATRAT E KËRÇOVËS E TË ZAJAZIT që nuk kanë lidhje as natyrore as gjeografike me Pollogun që e përbën ZONËN 6 ata duheshte të shkonin komplet në zonën 5,mbeten në zonën 6 e paparë .Krim insitucional ! . Bdi po bën krimin në vazhdim duke i kapur për fyti 5 minuta në 12 qeverinë,parlamentin,koalicionin ,partitë politike shqiptare para votimit të Ligjit për PP. dhe e kaloi që nuk është fer ndaj votuesve shqiptarë në përgjithësi por paria e BDI-së ka gajlen e vetë personale shpëto çka të mundesh .Dhe duket patriotike në shikim të parë Zhurnali .mk thotë plus 2-4 deputetë më tepër .XHI THOJNI JU TË BDI_SË HAJDE DARDHA HAJDE DARDHA po pse a 22 deputetë do ketë Zona 6 .Që ti ikë kritikave nga elektorati pse jo një njësi zgjedhore, pse jo lista të hapura, ja patriotët e XHAK MUSËS do arsyetohen se e zgjidhën disbalansin .Është për tu çuditur se pse partitë tjera Shqiptare e përkrahën, pse e përkrahu Zaevi i cili me votat e Mavrovës dhe Rrostushës mund të humb një deputetë por edhe ajo lëshoi pe, sepse ka vërtetë disbalans manipuluan me 18 vite edhe LSDM edhe VMRO-DPMNE të përkrahura nga BDI..Çëllo mos hamam të fitoje BDI me këto ndryshime, por gjithë këto cikle zgjedhore pse harroi BDI pse i kishte punët deri diku mirë ..e tash kur qerrja po rrotullohet ,muleni ta përdorim folklorizmin patriotik …pra ju ofroj kartën që të shihni se Pollogu shtrihet edhe në male edhe në fushëgropë e dhënë nga gjeografët këtu e mijëra vite tash BDI e zbuloi ujin e ngrohtë ,duke na ngulitur fshtara të komunave Kërçovare kuu ende pa filluar numrimi i votave vinin 20.000 me 100 për BDI.Gjërat mund të përsëriten por MOMENTUMI JO…në KOSOVË ka ndryshime njëri krah i BDI -së është amputuar….Por do vijnë ditët pas zgjedhore dhe do shohim se fintat marksisto -leniniste maoceduniste nuk do kalojnë …BDI …ik…. ku do shkoje ALI AHMETI do protestoni si opozitë te PATARINAT …www.telegrami.mk