4136 persona në vetizolim, 27 nuk kanë respektuar masat

220

Rritet në 4136 numri i personave të vendosur në vetizolim si pasojë e virusit korona, shkruan Alsat. Uniformat blu, gjatë kontrolleve të tyre të zakonshme ndaj respektimit të masave, ka vërtetuar se 27 persona nuk kanë qenë në vendbanimet e tyre, dhe ndaj tyre do të merren masa. Janë kontrolluar 462 objekte dhe 6 prej këtyre objekeve nuk i kanë respektuar masat e qeverisë./Alsat