12 raste të reja me Covid-19, brenda 24 orëve në Maqedoni,ritet numri i të infektuarëve në 148

276

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se brenda 24 orëvet të fundit janë regjistruar 12 raste të reja me Covid-19.

Nga ministria njoftojnë se numri më I madh të prekurit vijnë nga: Shkupi (7), Kumanova (5).

Me 12 rastet e reja, numri I përgjithshëm I të prekurve nga virusi Covid-19 sot deri në orën 12:00 ka arritur  148 persona nga të cilët, 1 është shëruar dhe 2 kanë ndërruar jetë.

Sipas vendbanimeve, deri më tani raste me Covid-19 janë regjistruar në:

-Shkup (88)

-Dibër (40) – 1 i vdekur

-Kumanovë (8) -1 i vdekur

-Shtip (7)

-Kavadar (2)

-Ohër (2)

-Gostiavar (1)