Zhelinë, i madh e i vogël presin Kasamin

50

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami ka mbajtur takimin e radhës në komunën e Zhelinës në kuadër të kampanjës për zgjedhjet e 15 Korrikut. Kasami në vendlindjen e tij i është bërë pritje madhështore ku i madh e ivogël kishin dalur për ta takuar Kasamin dhe për ti treguar se vendlindja është me te.