VMRO-DPMNE / Reketi i pamundur pa dijeninë e Zaevit

163

VMRO-DPMNE-ja akuzoi sërish se Boki 13 nuk ka mundur të shantazhojë biznesmenë pas mbështetjen e kryeministrit Zaev. Opozita akuzoi Janevën se nuk ka dhënë përgjigje për çështje kyçe dhe dyshon se mos-veprimi i Prokurorirsë për Krim të Organizuar kundër Katica Janevës bëhet me qëllim që ajo të shkatërrojë dëshmi.

Katica Janeva refuzoi të sqarojë se përse ka gënjyer se telefoni I saj është I vjedhur kur telefoni I njëjtë Katica Janeva e ka dhuruar. A ka pasur Janeva kontakte me Zaevin, Kiki nose Frikin dhe për çfarë kanë biseduar me këtë telefon. Katica Janeva nuk tregoi nëse vendimi për heqjen e paraburgimit për Kamçevin është i saj apo I prokurores Lile Stefanova. Katica Janeva nuk ndjen turp e as përgjegjësi për këtë çfarë po ndodh për momentin, por ajo çfarë është më tragjike është fakti se nuk sheh asgjë të dyshimtë as prokurorja Ruskoska. Praktikisht tenton t’i mbrojë”-pohoi Dimçe Arsovski, zëdhënës i VMRO-DPMNE-së.

ALSAT