U shua S.I.M.O me votat e Ali Ahmetit,të LSDM-së si dhe nga prapahija VMRO-DPMNE i vu pikën ?

0
180

lajmi interaktiv

3 pyetje -2 sqarime për Ali Ahmetin -1 pyetje për Bujar Osmanin

Për Bujar Osmanin -pasi qenka e arritur e jashtëzakonshme ministria e sistemit politik, sipas logjikës politike që po trumpeton kur thua URIME(https://medial.mk/2019/03/27/osmani-sekretariati-ne-ministri-avancim-i-jashtezakonshem/ ) për ministrinë e re ,cili post sipas hierarkisë politike është më i lartë posti -zëvendëskryeministër apo ministër

b)nëse posti i zëvendëskryeministrit është më i ulët ,atherë mere ti postin e ministrit të dikasterit të ri ,postin tënd zvendëskryeministër për eurointegrime lëshoja z.Hazbi Likës

c)Tash kur shqiptarët në Qeveri të Zaevit kanë një post zëvendëskryeministri më pak ai i z.Hazbi Likës(komandanti i fundit i UÇK-së zyrtare në Qeveri -ndërsa komandanti lokal i vetëemruari Ventili i ashtuquajturi si ai në UÇK ka pasur me qindra-nuk është hierarki e UÇK-së) po shuhet …cilin post të zëvendëskryeministrave do ua lëshojë Zaevi -pra Ali Ahmetit dhe BDI-së që të ruhet përfaqsimi adekuat i përqindjeve të nacionaliteteve në qeveri (mos haro gjithnjë hierarkinë e posteve nëse nuk e di pyete A.G )….Ta themi ne nga www. telegrami.mk këtu nga Tetova se po doni të ruani barazinë e qyteteve …hiq një tetovar ven një tetovar …ta themi një fshetësi vetëm ti mos u trego tjerëve pra rahatohu kandidati që përfolet për ministër i ri ka qenë UÇK aq sa ke qenë TI BUJAR OSMANI , ARTAN GRUBI, KRESHNIK BEKTESHI..(.https://tv21.tv/web/atilla-rexhepi-udheheqes-i-ministrise-se-re-simo-shkrihet-ne-ministrine-per-sistem-politik/)..  tash jeni komplet dhe të barabartë urime …

2 -pyetje-sqarime Ali Ahmetit

1 sqarimi

Ali Ahmeti flej rehat askush nuk e ka ndërmend ti përlyej duart me fëlliqsirat e pushtetit tënd, nuk të shkrepë as në ëndërr …edhe një fjalë… ,ia arrite qëllimit tash çdo gjë funksionon,sipas planit të dhalltit,tamblit dhe kos-it,shqiptarët autokton do të duhet të ruajmë si sytë e ballit ..Lsdm dhe Vmro e llogaritin të arritur më të madhe. atë që të rrinjtë shqiptarë i shpërngule nga Maqedonia Perendimore ,këto shpërngulje mbajnë vulën Ali Ahmeti dhe të partisë tënde BDI…dhe u bënë bashk në mbylljen e SIMO-s…këtë të arritur Zaevi dhe VMRO nuk ta harojnë,sepse do kishin ngelur me ndërkombëtarët …pra goditjen më të rëndë do e marrish nga loti i nënave ..çdo goditje mbase ti e pret që të krijohesh legjendë dhe mbase një ditë ata të dhalltit,tamblit dhe kos-it mund të hyjnë ta realizojnë kur do i realizojnë planet e tyre, kur nuk do u duhesh ky plan pra nëpërmes dojdencive do të luhet që të lajsh krejt gjynahet …nga autoktonët askush nuk do niset shtegut të dhijës …flej rahat hiç mos u tremb nuk do i hyjnë punës por do kënaqen kur do të shohin se si të ka zëne loti i nënës së ushtarit,vetë loti i ushtarit,loti i fëmijvë-jetima të ushtarëve dhe loti nënave të kurbetçarëve…

sqarimi 2

a flejsh rehat…kaq..pse ngrihesh natën 5-7 herë…

lajmi interaktiv

http://telegrafi.mk/r-i-p-sekretariati-per-implementimin-e-marreveshjes-se-ohrit/

Kuvendi miratoi dy ligjet të cilat parashikojnë shuarjen e Sekretariatit për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe kalimin në Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Bashkësive. Kuvendi në fillim u ballafaqua me mungesën e kuorumit, me ç’rast u shty edhe votimi.

Për shuarjen e Sekretariatit në fjalë votoi edhe vetë kreu i BDI-së, Ali Ahmeti. Shuarjen e mbështetën edhe deputetët e VMRO-DPMNE-së.

Ndryshe, shndërrimin e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit e ka kundërshtuar udhëheqësi i këtij institucioni, Hazbi Lika. Ai më herët përmes një kumtese për media theksoi se nuk ka qenë aspak i informuar për këtë iniciativë të BDI-së dhe se kjo nuk është çështje që kalohet lehtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here