Prof.Dr Dervish Alimi-në AlfaTV / Spastrimet Zaevi duhet ti fillojë nga BDI…

187

Profesori universitar në Universitetin e Tetovës Prof.Dr.Dervish Alimi njëherit edhe antarë i kryesisë qendrore të Lëvizjes Besa ishte mysafir në Tv Alfa në emisionin Otvoreno,dhe ka folur për shumçka rreth situatës politike në vend video flet më mirë ndëgjojeni

Spastrimet e Zaevit duhet të fillojë me zyrtarët e BDI-së – tha Dervis Alimi, një anëtar i Presidencës BESA, i cili ishte i ftuar në “Otvoreno ” të ALFA sonte.

Sipas tij, Ahmeti dhe BDI me qëllim nuk dolën me kandidatin e tyre presidencial, në mënyrë që të mos përballeshin me qytetarët që humbën besimin e tyre në to.

Se ka nevojë për pastrim, qeveria ka nevojë dtu bëjë shërbimi më të mirë që do t’i bëjë Maqedonisë është pastrimi i BDI-së, sepse ato janë pengesë për reformat. Pa këtë, nuk ka reforma gjyqësore dhe nuk ka progres dhe integrim në NATO me këta njerëz. Dhe ata duhet të reformohet për të sjellë udhëheqjen e re për të sjellë njerëz të rinj për “pushim” në opozitë, pse nuk kanë vullnetin e votuesve me shumicë shqiptare për të na përfaqësuar në qeveri “, – tha Alimi.