Prof.Dr. Arbër Çeliku /“Nuk të ka hije Ramush, …”

206

Nuk t’ka hije Ramush
Qe 2 herë je tuj ardh n’Shkup, takohesh me Zaevin dhe zhdukesh. Asnjë deklaratë për media asnjë shqetësim për 1 milionë shqiptarë, të cilët falë sortës tuaj politike mbetën pakicë në trojet e tyre shekullore asnjë fjalë për ushtarët e tu sypatrembur të cilët ta mbrojtën me fanatizëm ty shpinën, të ngritën aty ku nuk ishe dhe për më tepër, ata i mblodhën me mijëra herë copat e mishit dhe eshtrat e shokëve të idealit dhe ushtarëve të tu në tri luf*tra çlirimtare dhe i futën me zemër të thyer në va*rr kurse sot derxhen pa pikë faji nëpër burg*jet e qelbura të Maqedonisë…
Kësisoj s’të ka aspak hije jarania me Zaevin Ramush…