Pas skandaleve, për BDI-në Prokuroria Speciale më është e pakuptimtë

0
67

linku https://www.gazetaexpress.com/pas-skandaleve-per-bdi-ne-prokuroria-speciale-me-eshte-e-pakuptimte/

BDI beson se ligjshmëria e vendimit të Prokurorisë Themelore Publike për të marrë përsipër çështjet e Prokurorisë Publike Speciale është diskutabil, njofton Nova Tv.

“Legaliteti i një vendimi të marrë në rrethana kur kërkuesi është në paraburgim, ku paraprakisht ka dhënë dorëheqjen dhe kur procedura e pushimit nga puna është nisur tashmë në Parlament, është e diskutueshme dhe unë ndaj rezervat me disa nga partitë politike që nuk janë pjesë e negociatave, por edhe me publikun, por të gjithë janë përgjegjës për veprimet e tyre, qofshin ata politikanë, prokurorë, gjykatës. Duhet të ketë siguri juridike dhe vendime që janë të ligjshme, përgjithësisht të pranueshme dhe që u japin besim qytetarëve. PSP tashmë është e pakuptimtë”, tha deputeti i BDI-së, Artan Grubi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here