JKP TETOVO -Sakame transparenost-Kako izbravte advokat od Skopje, pred premnogu advokati koji gi ima vo Tetovo,koji bea kriterijumite…

0
294

Pasi borxhlinjtë të gjithë janë nga Komuna e Tetovës,e udhës ishte që avokatët e Tetovës të kishin përparsi ..siç ndodhë gjithkund në North Macedonija
Nuk do meremi me reagimet e borxhlinjëve,por me reagimet e avokatëve të Tetovës të cilët e kanë ndier veten të fyer për shkak se aftësitë e avokatit nga Shkupi mbase shumë pakkush ia njeh dhe dëgjuar në Tetovë …kush vendosi…konkursi ?..në cilën gazetë u botua …pra çfarë të presim nga një politikë e cila është duke perënduar ..kur edhe në largim po çesin me shkelma… pra edhe ne provimet e judikaturës i kemi dhënë në Shkup..kërkojmë transparencë dhe përgjegjësi…