FOTO-LAJM / Modestia e Ministrit të Kulturës, Hysni Ismaili

190

linku https://multinfo.net/foto-modestia-e-ministrit-te-kultures-hysni-ismaili/?fbclid=IwAR3uJEDUtm-_VbQ6X7wKRSNj2EmewR10sm4ttV5o0bj973q1bZlGhh3XOc0

Sonte Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut është duke mbajtur mbledhje në hapësirat e Komunës së Tetovës.

Por, një gjest modest i ka bërë përshtypje opinionit. Ministri i Kulturës nga Alternativa, Hysni Ismaili, në mbledhjen e Qeverisë, e cila po zhvillohet tani, ka shkuar në këmbë, duke u takuar dhe përshëndetur me shumë qytetarë. Ky gjest modest i ministrit të Kulturës, Hysni Ismaili është përshëndetur nga të gjithë.

Një qytetar nga Tetova, i cili dëshiron të mbetet anonim për redaksinë tonë, ka thënë: “Hysni Ismaili është ministër i popullit, është personalitet që gëzon respekt nga të gjitha moshat, një profesor që rrjedh nga familje e ngritur intelektuale dhe kombëtare”, ka përfunduar qytetari nga Tetova.