Arsim Zekolli / Franca nuk është degë e BDI-së në Çair

151

Analisti Arsim Zekoli në FB e tij ka shkruar se Franca ishte shumë mirë e njohur me zhvillimet e deritanishme në vendin tonë dhe se qeveria e Zoran Zaev ka luajtur me “zjarr” .

“Ju luajtët me zjarr, e dashura Qeveri. Dhe u dogjët. Ju e dini shumë mirë me cilën zjarr keni luajtur. Dhe përdoret ‘benzinë’.

Për pjesën tjetër, mendoni se çfarë dëshironi. Por sigurohuni që ju nuk i njihni të gjitha gjërat pikante që lidhen me qëndrimin e Parisit ndaj nesh.

Franca nuk është dega e BDI në Çair”, ka shkruar analisti i njohur, Arsim Zekolli në rrjetin social FB