Aksioni në veri, 4 policë të lënduar dhe dy protestues, njëri nga ta rus

188

Në Spitalin e Mitrovicës aktualisht janë të shtrirë katër policë dhe dy qytetarë protestues.

Mësohet se protestuesit njëri është serb dhe njëri shtetas rus. Të njëjtit janë lënduar jo nga armët e zjarrit por nga mjete të ndryshme.

Ndërsa njëri nga policët është plagosur me armë zjarri ndërsa tre tjerë janë lënduar nga mjete tjera.

Mësohet se gjendja e tyre është stabile.