SHOW- DEJA VU nga Фатмир Алиу dhe Теута Арифи në Click plus ! Për Адвокатин е Општина Тетовес?…(mjegull)..dhe ШИК ЈЕЛАК mim?!Autobusat jo një muaj por me 17.01.2021 …

172

lajmi interaktiv

Një emision mbahet mend ose për shkak aktualitetit ose për shkak udhëheqësit të emisionit me pyetjet por edhe të mysafires me përgjigjet .Se shumë çka është e kalbur në mbretërinë e fuqisë së 7 -mediumeve u pa mbrëmë do kishte thënë Shekspiri në БИЛТЕНИН Е БДИ tv21 (përcillni dhe krahasoni se sa minuta kanë partitë tjera shqiptare dhe sa e pse BDI 24 orë është prezente me partiakët.në tv21.mk..për shkak ndikimeve të politikës në mediume RMV është në vendin 90 ku bëjnë pjesë shtetet hibride me ndikim në mediume nuk do koment )…ТЕУТА Арифи е padurueshme mezi priste ende pa përfunduar pyetjen Фатмир Алиу (sic) që të përgjigjet sipas marrëveshjes …e len të lavdrohet Teutën e pastaj gjoja i bie me pyetje provokative të ëmbla të porositura që të duket sikur mysafiri nuk di gjë por o Fatmir Aliu herët i paske hëngër sheqer paret e Bajramit …Фатмир Алиу më mirë lene këtë punën e intervistave me Теута Арифин sepse të mos e pyesësh dhe te mos e dish deri ne fund se Адвокатин hit dhe еshte angazhuar enkas me 5.ooo euro rrogë mujore nga komuna ,sepse pse ia ka leshuar rrogen komuna (mjegull dhe lucida intervala shet Teuta Arifi kush eshte avokati dhe konflikti i interesit a eshte me familjare me Teuta Arifin ) …a po bëhen vite që puntorëve qe NPK Tetoves nuk u paguhen kontributet organ i komunes …kur do biesh nga pushteti ТЕУТА АРИФИ tjera revizione do tregojnë ligjshmërinë dhe lidheshmerine

pse mos pyesësh О ФАТМИР АЛИУ dhe për aferën ШИК ЈЕЛАК e rëndë mbi 200 milion euro dhe si u ndrua ДУП dhe ГУП nga zonë industriale në zonë ndërtimi për banim të mos pyesish si herën e parë ashiqare zbulohesh o ФАТМИР АЛИУ…herën e parë para 4 muaj njësoj nuk pyete për aferën ШИК ЈЕЛАК ndërsa tash shtuar edhe aferën e re vetem pyetje e te mos insistosh ne pergjigje definitive per Адвокатин е komunes ,është njësoj sikur kur te mos pyesish …del logjika e gjërave se diçka tek gazetari nuk funksionon në informatën si kulturë ..Теута Арифи si Zaevi kurgjë nuk tha që do kishte nxitur dhe provokuar mendimin ndërsa ФАТМИР АЛИУ pse е degradoi gazatarinë dhe sa i ndihmoi vetëm ai e di ..nuk paska konflikt interesi tek tenderi për kabinat e pritjeve të autobusave dhe tek shtegu i biçikletave…аs uji kërkund…as gropat kërkund …bërlloket plot …fillo dhe përfundo muhabetet po po shumë shpejt ,shum shpejtë …nane loçka ТЕУТА АРИФИ u bë si Zaevi i është rritur mendja se çdo gjë që flasin është ligj dhe pikë ..ФАТМИР АЛИУ. .te Sulltani dikur nuk shkohej duar thatë …a e dini sa mërzitet Tetova se a do kandidohej Теута Арифиe dhe një herë? …por Теута Арифи në krejt emisionin u soll dhe si lajt motiv për shikuesin u pa se përdori një fjalë të urtë kosovare MOS E VET SE T KALLXON VETË (T.A. rrënjët i ka nga Glloboçica ) për atë që gjuha i shkon ku i dhëmb dhëmbi zbuloi se Dr Florin Besimin, Drejtorin aktual të Spitalit Klinik në Tetovë dhe kryetarin e Degës së BDI në Tetovë e paska konkurent dhe ankth ..(ani se pyetja erdhi nga Фатмир Алиу .FLM Теута Арифи që zbulove para opinionit ankthin por kodra pozitive ka ankthi DR FLORIN BESIMI prej teje …puna me spitalin , menaxhimi dhe lëvdatat e pacientëve pra të qytetarëve pa dallim ngjyre politike ta hanë shpirtin dhe ta prishin gjumin e natës …CIAO BELA

Pse doli askush nuk e di

deklarata

Për më shumë se një muaj janë blerë autobusët në Tetovë por ende nuk kanë nisur të lëvizin nëpër Tetovë. Sonte në emisionin Click Plus kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi u shpreh se autobusët do të lëvizin nëpër qytetin e Tetovës shumë shpejtë por pa specifikuar saktësisht se kur.

për shtegun e biçikletave ka ligj

Законски правила за користење велосипед

https://www.pravdiko.mk/zakonski-pravila-za-koristene-velosiped/

intervista e plotë