Zoran Zaevi / Javën tjetër, LDSM dhe BDI do të ndajnë tortën e drejtorëve në ndërmarrjet shtetërore

77

Nga java tjetër, qeveria do të fillojë emërimin e drejtorëve të rinj në ndërmarrjet publike. Kryeministri Zaev thotë se emërimet do të fillojnë dhe procedurat për hapjen e vendeve të lira të punës për drejtorë, anëtarët e bordeve drejtuese dhe mbikëqyrëse duhet të përfundojnë deri më 15 tetor. Gjatë marrëveshjes për të formuar qeverinë, partnerët e koalicionit ranë dakord për të ndryshuar disa nga kompanitë që kishin menaxhuar deri më tani. Pra, ky term LSDM do të drejtojë rrugët shtetërore, postën dhe Fondin Shëndetësor, ndërsa stafi i BDI do të ulet në vendet në MEPSO, Agjencinë e Barnave dhe Agjencinë për Komunikime Elektronike.