Zharko Llukovski dha deklaratë shtesë në Prokurori për rastin “Reket”

0
112

Ish-drejtori ekzekutiv në “T-Mobile”, me kërkesë të tij sot në mëngjes ka dhënë deklaratë në Prokurorinë për Përndjejke të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit për rastin “Reket”, informojnë nga Prokuroria.

Nga Prokuroria sqarojnë se kjo deklaratë e LLukovskit është plotësim i rrëfimit të tij paraprak për rastin e njëjtë.

Dje në cilësinë e dëshmitarit në Prokurori për rastin “Reket” ka dhënë edhe biznesmeni Orce Kamçev.

Llukovski përmendjet në një audo bisedë që i ka publikuar gazetar italiane “La Verita”. Sipas aktakuzës në rastin “Stacione bazë” që në PSP e udhëheq prokurja Lile Sfefanova, Zharko Llukovski dyshohet për keqpërdorim të 3,5 milionë eurove në dobi të “Beton” SHA Shkup, ndërsa në dëm të aksionarëve të T-Mobile, mes të cilëve edhe shtetit.