Zaevi / Pas zgjedhjeve do të shkarkohen disa ministra të BDI-së dhe LSDM-së (video)

217

Kryeministri Zoran Zaev ka paralajmëruar se pas zgjedhjeve do të ketë rikonstruim të qeverisë. Si mysafir në Tv24 Zaev ka theksuar se do të nderrohen ministra edhe nga radhët e LSDM-së edhe nga radhët e BDI-së.

Kryeministri poashtu theksoi se ai tashmë e din se cilat ministra do të gjenden nën “lupë” për rikonstruim.