Zaevi: Ndryshimet në ligjin për PSP-në, jo për të shpëtuar Ali Ahmetin (Video)

201

Kryeministri i vendit Zoran Zaev i pyetur në mënyrë direke se vallë me ndryshimet e Ligjit për Prokurorinë Speciale Publike, ka “shpëtuar” partnerin e koalicionit Ali Ahmeti, u përgjigj se për ndryshimet ligjore kanë konsultuar ekspert të huaj, profesor vendor dhe përfaqësues të Prokurorisë Speciale Publike.

Zaev madje pranon se për miratimin e Ligjit akoma nuk ka siguruar 2/3 e votave të nevojshme por vetëm votat e partnerëve të koalicionit qeveritarë.