Xhevat Ademi për ClickPlus : Është gabim që punësuam administrator dhe marrin paga duke qëndruar në shtëpi!

221

Ademi në #ClickPlus: Është gabim që punësuam administrator dhe marrin paga duke qëndruar në shtëpi!

Geplaatst door TV21 op Maandag 20 mei 2019

Per te larguar pergjegjesine e vete dhe te BDI-se nga elektorati (te punsuarit ne administrate publike sipas MO ) te cilin e “kushtezonin” per vota neper 11 cikle zgjedhore dhe tash ne Fajront te BDI-se pra ikja -perzerja apo qe do i kape sistematizimi qe do dalin nga reformat e Qeverise Zaev dhe kur tash po fltet se ne eme te BE-se kinse ajo po kerkon shkurtim te administrates ( a thua vetem te administrates e vokabularit shqiptar e jo maqedonas). Xhevat Ademit deputetit me stazh me te gjate te BDI-se ne Parlament pas 18 vite iu kujtua se pse nuk i sistematizuan gjithe ata te rinje qe merrnin rroga dhe rrinin ne shtepi .Pra mbase edhe do ballafaqohet BDI me revolten e ketyre te punsuarve sepse vertete pse Ali Ahmeti Musa Xhaferi nuk u moren me kete teme per 18 vite dhe tu caktonin vendet e punes ,a mos eshte vone per te lare gjynahet edhe pse kane kapur mediat per pastrim te trurit por harojne se 18 vte kishin kohe por kishin gajlet e TENDERAVE dhe TENDERBEGAT mendonin se do jene te perjetshem…Qendroni he burra …