(Video) Ngjyrosja e flokëve i rrodhi nëpër fytyrë, Rudy Giuliani i zënë ngushtë para reporterëve

44

Avokati i Donald Trump, Rudy Giuliani, ishte në siklet gjatë një konference për shtyp ku duhej të zbulonte provat e mashtrimit në zgjedhjet Moss. Në vend që të dëgjonin ato që ai kishte për të thënë, të gjithë panë se si boja e flokëve filloi të rridhte nëpër fytyrën e tij.Ai ishte aq i djersitur para kamerave sa askush nuk mund ta shpërfillte momentin kur ai fshiu fytyrën. Ngjyra e flokëve po i zbret në fytyrë, dhe ai nuk e ka idenë për këtë. “Qaj nga e qeshura”, ishin vetëm një nga komentet e pakta në rrjetet sociale.