Video-ndodhi / Gazetari Furkan Saliu e nxori nga takti Kryeministrin Zoran Zaevin

0
179

linku https://infomax.mk/wp/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D1%84%D1%83%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%BD-%D0%B3%D0%BE-%D0%B8%D0%B7ba%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B2-%D0%BE%D0%B4-ko%D0%B6%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8/

Премиеру, за да бидам ист како сите, да не се трудам да бидам интересен како што вие велите, на следниот прес ќе ви ги поставам следниве прашањаКако се чувствувате? Дали е тешко да се биде Зоран Заев? Почнавте од нива на Струмица, а сега сте премиер на држава #SelfMade… Дали e потребен голем труд за да се постигне тоа што вие го направивте? (во позадина иде песна на Дрејк- Cтартет фром де ботом – #Рашковски преведува)Премиеру, зашто вие вака одговоривте си кажавте сами денеска… Треба да смениме менталитет, а не закони!

Geplaatst door Furkan Saliu op Donderdag 4 juli 2019
Заев губи контрола поради прашање на „Инфомакс“

Заев губи контрола поради прашање на „Инфомакс“

Geplaatst door infomax.mk op Zondag 26 mei 2019

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here