Video-mesazhi / Zaevi -Mickoskit / Konsultohem me avokatin për padi penale-kërcnim me jetë…

216

Lidhur me kercnimet qe Mickoski dje i dergoi ndaj Zaevit, kryeministri Zaev reagoi sot duke thene se edhe une jam prej mishi dhe gjaku ,njeri trasparent dhe normal …E ka tepru ikje fiqiri i tjuajne keti muhabeti.Une kam qene para paraburgimit,me pasaporte te konfiskuar,paraqitja bomba politike por isha i kujdeseshem per fjalorin e paraqitjes qe e perdorja ne opinion.Ai inicon tentime per vrasje ,dhe flet per nje ashpersi te cilen nuk e kuptoj pune fiqiri …