Video-mesazhi / Mickoski-Zaevit /Do kesh fatin e Millosheviqit dhe Qausheskut .

318

Pas burgosjes se dy ish ministrave te VMRO-DPMNE-se Janakievskit dhe Ristovskit ka reaguar kryetari i VMRO-DPMNE-se ,duke i derguar porosi Zaevit se te garantoj se do mbajsh pergjegjesi per shkeljen e ligjit dhe te kushtetutes si dhe per terrorin ndaj antareve te VMRO-se qe je duke perdorur ,kjo qeveri jo e popullit do te pergjigjet mos haro si ka perfunduar Millosheviqi dhe Qaushesku ,fati i njejte shume shpejte te pret nuk ke ku te ikish