Tetova ishte aty ,simbolika ishte aty, ama edhe “specijalcit” me bllokadat …fufka BDI-a.

0
296

www.telegrami.mk …Më se e vërtetë se numri paraqet sasi ,por numri paraqet edhe simbolikën.Ditë pune,bllokada gjithëandej nga policia pa edhe le të mos kishte… vetë pengesat -bllokada nga “policia e popullit”diku një kilometër para selisë qendrore në Reçicë të vogël aty ku dikur ishte TV Super Skaj ose aty ku diku fillojnë shtëpitë e disa “komandantëve” tregon se BDI -në e ka kapluar frika .Pra bombat e EL Chekës mbase rringjallën dhe mbajmë shpresë se më në fund do i lëshojnë bombat e rrënda ,por edhe këto që u emituan rringjallën edhe ish celulat më të para të Kalasë së Tetovës të marsit të 2001 për padrejtësitë ndaj popullit shqiptar,që ishin sot aty prezent pra se ka kush u del krah popullatës mos dhashtë zoti , nuk mungova as unë isha aty bëja punën si gazatar (Mesut Shabani-Radio Visari)edhe sot si atëherë para 18 viteve.Për dallim nga lokalet përballë UT përplot klientë ,njerëzit nuk lëviznin…të gjithë pyesnin e kush është ky organizatori..tamam .e pse nuk pyetët kush është Alia në 2001?.Në demokraci të Maqedonisë së Veriut ku BDI që thotë se është trashëguese e UÇK-së Po a tutet njeriu nga ish njerzit e vet celulat fillestare të UÇK-aë.TUTESH ,TUTESH KUR NDËRGJEGJEN NUK E KE TË PASTËR .E PSE BDI ? Mjerë ai funksionar dhe parti që e mbron policia .Nuk pat, nuk pamë flakadana ,nuk pamë koktela Molotov (ironia nuk kishte mbase rakinë për koktel Molotovi ua kanë pirë Musa dhe Alia), të vetmen armë protestuesit kishin zërin dhe pankartat .E PSE U TUT BDIA ? Çka nuk u tha në tubimin marshues aq sa ishin..vërtetë për sigurinë e qytetarëve të lagjes ku është… BDI duhet të ikë nga Tetova …dhe do kthehen protestuesit u tha …EL CHEKA mos vono përdori (lëshoi) bombat atomike dhe do ikin vetë …www.telegrami.mk