Teksas/ Kundërshtuan urdhrin për vetizolim, Forcat Speciale i shkojnë me autoblindë në lokal (video)

192

Forcat speciale në Teksas përdorën një makinë të blinduar për të bastisur një lokal, i cili u hap për të kundërshtuar masat e karantinimit të vendosur për shkak të pandemisë.

Pronari lokalit u ndalua bashke me 6 persona të tjerë, të armatosur mirë, të cilët kishin shkuar aty për ta mbrojtur.

Situata mund të përshkallëzohej në barin “Big Daddy Zane”, pas pronarja Gabrielle Ellison, 47 vjeçe, bëri thirrje që t’i bashkoheshin njerëz për ta mbrojtur ndërsa i quajti masat izoluese si shkelje të Kushtetutës

Kur policia shkoi, në lokal ishin20 persona, 6 prej tyre të armatosur rëndë.

Videoja e mëposhtme tregon momentin kur autoblinda dhe agjentë të armatosur bëjnë përpara dhe u bëjnë thirrje klientëve të hedhin armët.

Në Teksas janë regjistruar 33369 të infektuar dhe kanë humbur jetën 900 persona.

Në Teksas janë regjistruar 33369 të infektuar dhe kanë humbur jetën 900 persona.