Spasovski rrezulton pozitiv në testin e korona virusit

44

Edhe përskaj respektimit të rreptë të masave që i ndërmar për mbrojtjen time personale dhe të njerëzve rreth meje që nga fillimi i pandemisë, sonte rrezultova pozitiv në Kovid19, ka njoftuar para çak çastesh, mimistri i punëve të brendshme, Oliver Spasovski, informon Europort.mk.

“Pasqyra klinike është e mirë, me simptoma të buta dhe tanimë jam në vetëizolim shtëpiak”, ka shkruar në profilin e tij në Facebook, ministri Spasovski, duke bërë thirje që qytetarët të kenë kujdes