“Skopsko”-Skandali / Pse vetë betonizuan gropat kryetari i komunës Kriva Pallanka- nga LSDM, fshatarët i paditi në gjyq (video )

0
88

linku

https://expres.mk/neverojatno-sami-krpele-dupki-na-pat-gradonachalnikod-sdsm-gi-goni-krivichno-video/

Fshati Mozhdivnjak në Kriva Pallankë me muaj priti komunën tua asfaltojë gropat .Dhe i hynë punës vetë.Por kur panë se nuk ka gjë nga puna e komunës ata u organizuan mblodhën paratë blenë beton U THA U BË,por kryetari komunës qenka bashkfshatari ti tyre dhe doli kapuç me mëngë puna…tash do soroollaten gjyqeve .