Pse përveç Besës ftesës së “shkëlqesisë” Gent Cakaj nuk iu përgjigjën liderët tjerë partiak shqiptarë nga Maqedonia ?

138

E çuditëshme por dëshpruese sot me 25.11.2019 me iniciativë personale të Ministrit në Detyrë,”shkëlqesisë” Gent Cakaj, u zhvillua në Tiranë Konferenca e përbashkët e përfaqësuesve politikë të shqiptarëve të rajonit me temë: “Roli i Shqipërisë në promovimin e interesave kombëtare të shqiptarëve në hapësirën e Ballkanit Perëndimor”-dështoi. Ishte e pranishme vetëm Lëvizja Besa Munguan 90% e liderëve partiak shqiptarë nga Maqedonia të cilët nuk ishin të kënaqur me kujdesin dhe përkujdesin e Qeverisë Rama ndaj ndihmës së zgjedhjeve të problemeve të grumbulluara të shqiptarëve në Maqedoni për këto 4 vite që sa do herë i kujtohej Edi Rama i shet dhe i blen për interesa të caktuara personale jo kombëtare thonë nga partitë politike shqiptare në Maqedoni.Se Edi Rama posaçërisht e teproi kohëve të fundit është edhe MINI-SHENGENI ku nuk ua mori aspak mendimin partive politike shqiptare në Maqedoni që keq a mirë janë ato që janë njësoj si krahasim keq a mirë si në Shqipëri ato që janë .TURPI BRINA NUK KA

Cakaj: Thellimi i marrëdhënieve brenda shqiptareve është detyrë kombëtare e historike