Prof. Binas Pajaziti -video/ PISA-at politik, prodhojnë pisa pragmatik

156

Drejtpërdrejt nga #Radio_Red-TetovëFrekuenca 88.00 MHMe gazetarin #Mesud_ShabaniTema: PISAat politik, prodhojnë pisa pragmatik

Geplaatst door Binas Pajaziti op Donderdag 5 december 2019

Prof. Binas Pajaziti sot në Radio Red FM në Tetovë foli për situatën aktuale në arsim në Republikën e Maqedonisë së Veriut me theks të veçant në arsimin shqip në Maqedoninë Perendimore, pasojat që shkaktuan deri tek kaosi në arsimin shqip që u diktua edhe në testimin e fundit ndërkombëtar testimin PISA dhe për shum çka …ndiqeni video materialin -intevistën