Petre Shilegov/ Ti sqaroj Mickoskit ku i punon gruaja, pasi nuk e di…

0
188

Kryetari i Shkupit Petre Shilegov e ka ironizuar gabimin ose llapsus vivendin e kryetarit te VMRO-DPMNE Hristijan Mickoskit lidhur me emrin e shkolles ku i punon gruaja per 10 vite duke i perkujtuar Mickoskit se shkolle te mesme ne Shkup me emrin e shkolles Goce Dellcev nuk ka por ka Orce Nikollov ku gjuhe maqedonase i jep bashkeshortja ,dhe pasi nuk i kan treguar ne shtepi po i tregoj te mos turperohet herave tjera ironizon Shilegov