OPOZITA SHQIPTARE DEL E VONUAR 1 DITË EDHE PSE THIRRET TEK RAPORTET GAZETARESKE (faktografi)

0
56

linku https://off.net.mk/lokalno/bulshit-detektor/efekti-od-pozitivnata-diskriminacija

Në mungesë të kreativitetit ,Opozita shqiptare në RMV del jo serioze sepse është mospërcjelljëse e zhvillimeve të përditshme në skenën e politikëbërjes,(kesaj rradhe reagojne me vonesë një ditë) lavdrohen me mundin e të tjerëve,dhe vuajne nga mendjemadhësia,mendimi se duhet boll vetëm paraqitja në ekran u kry puna BAC