O.K.H. Merhamet dhe Wefa nga Gjermania, shpërndajten ndihma në Tetovë ( video )

148

Që sot Organizata Kulturore Humanitare MERHAMET fillon projektin e dimrit. Ky projekt ndahet në disa faza, në fazën  e parë të këtij projekti do realizohet ndarja e drunjëve dhe teshave për fëmij për rreth 60 familje. Kësaj rradhe ky projekt është realizuar në bashkpunim me Organizaten Humanitare Turke WEFA me seli në Gjermani.

Sot ky projekt u realizua në qytetin e Tetovës dhe në fshatrat përreth, ditët në vijim vazhdojm për në Shkup, Kumanovë dhe Gostivar.

O.K.H. Merhamet dhe Wefa nga Gjermania, shpërndajten ndihma në Tetovë

O.K.H. Merhamet dhe Wefa nga Gjermania, shpërndajten ndihma në Tetovë

Geplaatst door Tv Uskana op Vrijdag 29 november 2019