Një baba nuk mund ta vizitojë djalin e tij të sëmurë për shkak të koronës: Kjo është arsyeja pse ai e bën këtë çdo ditë nën dritaren e tij (VIDEO)

70

Për prindërit e tij Lori dhe Chuck, ky ishte lajmi më i keq që ata kishin marrë ndonjëherë dhe ata duhej të kuptonin se si të vepronin.

Djali aktualisht është duke u trajtuar në një qendër për fëmijë ku vetëm një person lejohet të vizitojë për shkak të epidemisë së koronavirusit.

Kështu Aiden viziton nënën e tij Lori, dhe babai qëndron poshtë dritares, në pritje për të parë djalin e tij kur ai të shfaqet.

Dhe pastaj ai kryen një kërcim të mahnitshëm që rregullisht e gëzon djalin.

“Çdo të martë, ndërsa Aiden viziton nënën e tij, babai i tij qëndron para tij dhe vallëzon për ta gëzuar atë”, shkruhej në faqen e qendrës në Facebook.

Video preku të gjithë botën dhe mori qindra mijëra pëlqime dhe komente të këndshme.