Muhamet Zekiri-Muki deri te TV21 : Blerim Bexheti është me të bëra të këqija, nuk është as nënkryetar partie ,nuk i tutem dhe e citon me tre thënie budallësh

0
59

E nderuar redaksi e TV21

Jam mirenjohes per ftesen Tuaj per te mar pjese ne debatin e sontem me Blerim Bexhetin, aktualisht kryetar i komunes se Sarajit.
Por per hire te opinionit dua T’ju njoftoj se kam vendosur te mos mar pjese ne nje debat te ketille i cili mund ti ngjaj gjitheckaje por jo edhe nje debati te mirefillt duke pas prasysh personin e apostrofuar.
Nuk dua te jem pjese e nje debati me sulme te ulet dhe niveli im nuk me lejon te ulem ne nje studio me person si Blerim Bexheti te cilin opinioni i gjere ne Maqedoni e njeh shume mire per te berat e te keqijat e tij duke qene minister i drejtesis.
Nuk dua te ulem ne nje studio me njerez si Blerim Bexheti i cili pas emisijonit te fundit ku isha i ftuar ne TV Tuaj ne menyren me te ulet “kelyshat” e tij hyn ne privatsin time duke fyer dhe me kercenuar.

Kerncnimeve apsolutisht nuk ju frigohem pasiqe te vetmit qe i perkulem dhe i frigohem eshte Allahu dhe askush tjeter. Por nuk do te lejoj dikush te hyj ne privatsin time dhe te fyej mua dhe familjen time dhe me te tille te ulem ne nje tavolin.

Blerim Bexheti njeherit si kuader i BDI-se nuk eshte as deputet as minister e as nenkryetar i kesaj partie qe te jete i nivelit tim. Perfaqeson vetem komunen se Sarajit dhe kaq.

Per ne fund do te citoj tri thenie:
E para e imam Aliut: “Ne momentin kur do te tentosh te argumentohesh me budallan arogant ti vetem se ke humbur”.

E dyta : “Asnjeher mos debato me budallenje pasiqe shikuesit nuk mund te dallojne kush eshte kush”.

Dhe thenia e e tret e njohur e Mark Tven: “Asnjeher mos debato me budallenje pasiqe do te ulin ne nivelin e tyre dhe do te fitojn me pervojen tyre”

Me rrespekt
Muhamed Zeqiri
Nenkryetar i LSDM-se