Mesut Shabani / Tetova edhe në mbrëmje feston . Cili FRAER dha urdhër të hiqen Flamurat Kombëtar Shqiptar të vendosur nëpër shtylla në qytet pas orës 16,40…foto-dëshmi ?!

132

Festa e Flamurit po festohet edhe tash në mbrëmje nga qytetarët . E harruar Tetova nga pushtetarët ,por e përkujdesur vetë nga qytetarët e Tetovës,në mënyrë shumë të thjeshtë me mjete vetanake me vetura dhe me flamuj festonin ditën e identitetit të tyre nacional FESTËN E FLAMURIT 28 NËNTORIN .Dikush nëse mendon se qytetarët e Tetovës janë tolerues ,qytetarët e Tetovës nuk janë injorantë ndaj kulteve identifikuese ,shumë të kulturuar,mbi të gjitha shumë të mirësjellshëm asnjë incident nuk krijuan .Në mbrëmje për dallim nga mesdita ku pati edhe parakalime me kuaj dhe veshje nacionale autoktone …ndërsa në mbrëmje Ju do thoni me qindra por policët shqiptarë me detyrë më thanë mbi një mijë vetura janë duke festuar sepse të gjitha hyrjet daljet e Tetovës janë të bllokuara nga komunikacioni i ngjeshur …Ok…kjo sa u përket qytetarëve pra paska TETOVA HALA BURRA DHE GRA …që të ngjeshin për muri …Ajo që një gazetari i bie të del në rrugë dhe të bëhet me fjalorë rrugaçërie është e natyrës së punës ku unë jam më i buti për të shprehur në fjalor revoltën… Dikush luajti me ndjenjat e popullatës AUTOKTONE SHQIPTARE me hjekjen e Flamujve Kombëtar nëpër shtylla nëpër qytetin e Tetovës .I gjithë faji për këtë i bie Kryetares së Komunës së Tetovës Teuta Arifit …shumë thjeshtë ajo i ka nën kontroll institucionet që i vendosin flamujt për festat edhe nacionale por edhe shtetrore ..PRA ASKUSH TJETËR VETËM TEUTA ARIFI ËSHTË PËRGJEGJËSE PËR SKANDALIN …nuk ka aty NPK e filma …ti je urdhërdhënsja edhe ndaj gjërave serioze dhe nën kontrollin e e komandave tua janë drejtorët…nuk luhet me gjërat serioze…posaçërisht me FLAMURIN …për Flamur janë vrarë njerës dhe me qindra njerës kanë bërë mijëra vite burg …nuk e hamë më ….Dil dhe trego cili FRAER dha urdhër të hiqen .FLAMUJT KOMBËTAR SHQIPTAR BRENDA DITËS ..PRA PA U SOSUR DITA …pra 24 orëshi… Ka një rregull të pa shkruar Teuta Arifi kur ti vendosish gjërat mendoi mirë…ose mos i vën hiç …ose kur ti vësh QËNDRO PAS …jo lojë mish mash vene- hiçe …besoj se të hënën do ishte mirë të ofrosh DORËHEQJE ..në të kundërtën do të “granatoj” me materiale foto-dëshmi …posaçrisht pres të kandidohesh për Treqa – sreqa

P.S. nëse mendon dikush se me largimin e Flamujve Kombëtar Shqiptar nëpër Tetovë i ka bë shërbim përkrahje Zoran Zaevit dhe “administratës bullgare” që na e ofron….është mashtruar rrëndë …SOT FESTIMET NË TETOVË TREGUAN SE MA NGAT GUSHA SE FUSHA (presim një ditë mbase Zaevi të na e thotë se edhe Tetovën e çliruan BULLGARËT …pra emri do i del urdhërdhënësit të jeni të sigurtë ….

ora 16

foto dëshmi në qendër të Tetovës flamujt Kombëtar Shqiptar valojnë nëpër shtylla

Festimi në mbrëmje pas orës 21 pa flamuj në shtylla

por qytetarët ishin aty …FESTONIN DITËN E FLAMURIT KOMBËTAR SHQIPTAR

Kuptohet për fund Mesut Shabani