LIGJI PËR SPECIALEN: Zaevi topin e hedh tek Deskoska

207

Edhe pse dje pushteti shprehu gatishmëri për takim të ri liderësh lidhur me fatin e Prokurorisë Speciale. Kryeministri Zoran Zeav sot ka theksuar se takimi do të mbahet për shumë çështje, por se sipas tij tema kryesore do të jetë organizimi sa më i mirë i zgjedhjeve presidenciale, njofton Alsat-M.

Zaev tha se reformat në drejtësi i përkasin Ministris së Drejtësisë, dhe se sipas tij ministrja Renata Deskoska duhet të zhvilloj bisedime me opozitën me qëllim që ndryshimet në Ligjin për PSP-në të marrin 2/3 e votave nga numri i përgjithshëm i deputetëve.