Kur ka vullnet dhe është në dobi të njerëzimit Kryqi i Kuq në Tetovë dhe Xhamia në Kallnik bashkarisht organizuan dhurimin e gjakut

    0
    223

    .

    14 Qershori Dita botërore e dhurimit të gjakut

    Ky isht aksion i Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë , organizuar në bashkëpunim me imamin e xhamisë së fshatit Kallnik, në xhaminë e fshatit  konkretisht me imamin Omer Dauti për ditën botërore të dhurimit të gjakut. 17 veta kan dhuruar gjak Aksioni ishte shumë i suksesshëm