Kryeprokurorja e PSP-së Katica Janeva 30 ditë në paraburgim

0
67

Tridhjetë ditë paraburgim për kryeprokuroren e PSP-së, Katica Janeva. Ajo nga sonte do të qëndrojë në burgun e Shutkës.

Gjykatësi i procedurës paraprake i caktoi 30 ditë ditë paraburgim në hetimin për rastin “Zhvatja” si personi i tretë i dyshuar. Janeva ka të drejtë ankese në Këshillin penal, dhe këtë mund ta bej përmes avokatëve të saj.

Paraburgimin e kërkoi Prokuroria për ndekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Janeva akuzohet se e ka keqpërdorur detyrën zyrtare dhe autoritetin dhe ka ndikuar në rastin “Perandoria” ku i dyshuar është biznesmeni Orce Kamçev.

Në paraburgim për rastin e njejtë janë edhe Bojan Jovanovski dhe Zoki Kiçeec.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here