Kryeministri Hoti fishkëllehet dhe gjuhet me letra nga aktivistë të PSD-së

47

Një incident ka ndodhur gjatë tryezës së organizuar nga KDI, e ku ishte duke folur kryeministri Hoti.

Në momentin që Hoti ishte duke mbajtur fjalim, dy aktiviste të PSD-së kanë ndërprerë fjalimin e Hotit, shkruan lajmi.net.

Në ato momente kanë shpërthyer edhe fishkëllimat.Të njëjtat, Hotit ia kanë përmendur të drejtat e grave, mirëpo se nuk është dëgjuar saktësisht se cila ishte arsyeja e një veprimi të tillë.“Nuk e keni gjetë njeriun e duhur për këtë. Sepse jam në anën e juaj”, i është përgjigjur Hoti atyre.

S’e keni gjet as vendin as njeriun e duhur me bo këtë veprim”, ka thënë ai. /Lajmi.net/