Kjo turiste filmon vjedhjen që i ndodhi nga një grup i mirë i organizuar femrash(VIDEO)

0
88

Ata ishin duke shëtitur nëpër Kembrixh Cirkus dhe filmoheshin me ndihmë të një shkopi selfie. Vajzat ishin grabitur ndërsa pasi arrijnë në shtëpi e dallojnë se ishin grabitur nga një grup i mirë organizuar vajzash.

Pasi që kalon rrugën Toi sheh brenda çantës së saj dhe sheh se nuk e kishte më kuletën e saj në të cilën posedonte 500 euro dhe kartelën e kreditit.

Nina dhe Toi më pastaj kanë analizuar videon dhe kanë zbuluar grabitëset. Të dyja menjëherë i kishin dorëzuar filmimet në polici edhe pse shanset për ti kapur u kishin thënë se janë të vogla.

linku https://www.alsat-m.tv/kjo-turiste-filmon-vjedhjen-qe-i-ndodhi-nga-nje-grup-i-mire-organizuar-video/?fbclid=IwAR1JXChKObIlGna-GCejigvmS9n1otplIfbhWykp1kiVDlqVsJ_OshjmZ0c

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here