Indianët mashtrues në Tiranë. Në kërkim për zhdukjen e 725 milionë dollarëve

258

Urdhri i një gjykate në New Delhi për ekstradimin e dy shtetasve indianë, Nitin Sandesara dhe Chetankumar Sandesara është maja e ajsbergut të një skandali gjigant financiar, e cili përfshin edhe Shqipërinë.