Foto-lajmi / Pse dështoi në masovitet tubimi i Selës,Bilallit (dy parti) dhe Rekës ne Tetovë!

1004

Vlojnë rrjetet sociale -Qytetarët digjital nëpër rrjete sociale shpërndajnë foto dhe video nga tubimi përfundimtar i kandidatit të përbashkët për kryetar shteti Blerim Reka përkrahur nga ASH dhe Lëvizjes Besa në Tetovë ku theksojnë se kur ta tregojnë shportën e madhe mere të voglën…fotot në vazhdim