Foto- lajm/Gazeta Shekulli 20.06.2019 Ekskluzive -Ali Ahmeti kërcënim për sigurinë amerikane

0
134

Në numrin e sotëm të gazetës së shkruar Shekulli 20.06.2019 botuar në Tiranë dhe që është në shitje ,në Ballinë ka një lajm ekskluziv Ali Ahmeti kërcënim për sigurinë amerikane ?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here