Flamuri shqiptar vendoset para Qeverisë në Shkup (Video)

53

Policia na kercenoi me denime dhe nuk lejoi grumbullimin e protestuesve , arsyetimi i tyre ishte qe mund te ket konflikt nga protestuesit e VMRO DPMNE. Ne mesazhin tone ia derguam qeverise nepermjet pankartave , gjithashtu perjetuam kenaqesin e shpalosjes se Flamurit Kombetar Shqipetar i cili meriton te qendroje ne kete vend. (Blerim Ahmedi)