Filma / Zaevi u tërhoq nga propozimi Ministër i Financave por do të jetë U.D deri në emërimin e ministrit të ri.A nuk e dinte,pse paguan këshilltarë ?

190

Kryeministri Zoran Zaev sa zemërgjërë në thojza tha se pasi që ka konflikt interesash mes pozitës së tij si kryeministër sipas Antikorrupsionit dhe opozitës, do e tërheq propozimin për vetëemërim në Financa. Zaev thotë se Kushtetuta dhe ligji ia lejon që kryeministri ta udhëheq edhe ministrinë e financave por do e dëgjojë kritikën publike. “Ju njoftoj se e tërheq kandidimin për ministër edhe pse ligji dhe Kushtetuta ma lejon. Tërhiqem pasi pati reagime nga opozita dhe Antikorrupsioni. Paralajmëroj se do të udhëheq me ministrinë derisa të emërohet ministër i ri”, tha Zaev.