El Cheka / “Kështu e katandisi BDI babain tim”

588

linku

https://antpress.info/keshtu-e-katandisi-bdi-babain-tim/

Personi El Cheka në profilin e të cilit publikohen bombat e Grupit të Kumanovës për politikanët shqiptarë, pas padisë nga MPB ka reaguar:

Përshëndetje jo zbatues të ligjit (politikanë)

Në një shtet ku ligji nuk respektohet nga ata që vendoset si mund të respektohet nga ata që dëmtohen, burgosen, malltretohen dhe vriten?
Lexova disa lajme se Ministria e Punve të Mbrenshme paskeni ngrit padi penale kundër meje?

Të them të drejtën as më bëhet von sepse gjithmon ai shtet i ka pasur padit të gatshme kundër shqiptarve, pra ju bëni punën tuaj unë vazhdoj të zbatoj urdhërat që marr nga vllezërit e mij që i kam burgjeve, jam në urdhërat e tyre dhe nuk bëj as edhe një hap pas edhe sikur të përfundoj në burg ose varr!
Ministria e Punve të Mbrendshme e asaj kohe ka harruar si që duket për malltretimin që na bëri me urdhërat që morri nga shtabi i BDI-së ku u munduan të na elikuidojn në vëndin e quajtur “Makedonski Brod” por fal zotit gjindemi gjall, Ministria e Punve të Mbrendshme paska harruar se kur ikëm në stacionon policor të paraqisim rastin që na kërcnuan me jetë ato filluan duke na rrahur me shkopinj gome vetëm e vetëm pse ishim kundër pushtetit të asaj kohe dhe na mbyllnjën nëpër burgje.
Ministria e Punve të Mbrendshme ka harruar për plagosjet dhe burgosjet si që duket!

Në vëndet europiane policia është për të mbrojt popullin dhe jo për ti rrah dhe për të zbatu urdhërat e disa individve partiak!

Në kët foto që shihni më poshtë është babai im i rrahur nga policia dhe inspektorët e saj pasi që shkuam për të denoncuar sulmin që na u bë nga njerzit e BDI-së, dhe pasi që na rrahën na dënuan dhe me burg dhe nuk kishte avokat që mund të merrte lëndën në dor sepse kërcnoheshte nga njerzit e kësaj partie (BDI), ku edhe në një rast nxorrën armët ku gjuajtën dhe mbeti edhe i plagos dy her!
Ky është veç fillimi o Ali Ahmeti, ti di shum mirë pislliqet e tua të shoferit tënd dhe të ortakut të biznesit kur un isha atje afër, si të doni ashtu do luajm, mos e harro si e shpikët 2-milionshin bashk me Sashon për të përlyer emrat e grupit të “Kumanovës” që luftuan dhe ran dëshmor më 9-Maj me ato biznismenat tu dhe ata idiotët që qëndronjën në Hotel Emka në Tetov pak metra posht selis tuaj, o Ali Ahmeti a harrove fjalët e Gafurr Zendelit që i tha Fazli Veliut para se ta montoni ju dhe Musa Xhaferri, a e harrove helmimin e Ferit Ramadanit nga inspektorët e juaj në spital ku dhe gjet vdekjen, harroi edhe këto publikime si që harrove shqiptarët që të sollën këtu ku je burgjeve!

Dhe bëja me dije dhe Sheval Cekut pionerit tënd të qëndroj larg familjes time se nuk ka çka i duhet dhe të flas me ta, nëse filloni me kërcnimet edhe një her atëher pregaditni varkën tuaj për të ikur o injoranta!