Edi Rama në Pragë / Mbështetje dhe plan veprimi për negociatat nga 4 shtetet

0
34

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet në postimi në facebook, ka lajmëruar se gjatë vizitës së tij në Pragë, ai ka siguruar mbështetjen e V4 (Polonia, Hungaria, Çekia, Sllovakia) për çeljen e negociatave.Por kjo nuk është e gjitha sipas Ramës, pasi ka dhe një plan veprimi për të realizuar këtë objektiv strategjik.Kryeministri Rama ne Facebook: Në Pragë me vendet e V4 (Polonia, Hungaria, Çekia, Sllovakia) dhe vendet e Ballkanit Perëndimor – Jo vetëm mbështetje totale nga V4 për çeljen e negociatave të Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Europian, po edhe një plan veprimi për të realizuar këtë objektiv strategjik

👍

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here