Bujar Osmani, flet për EMËRIMET e reja të drejtorëve!

152

Kjo është qeveri politike pjesa e niveleve më të larta udhëheqëse janë edhe emërime politike që vijnë nga partitë të cilët përbëjnë koalicionin, po bëjmë përpjekje që në nivele më teknike e administrative të institucioneve të emërojmë ekspertë, mirëpo është rregull që në drejtorit në ndërmarrjet më të mëdha emërojmë përfaqësues politikë për shkak se është marrë mandat nga qytetarët për një program konkret dhe njerëz të cilët besojnë në atë program duhet të udhëheqin institucionet për të realizuar mandatin ose obligimet që kanë marrë”, u shpreh zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani.

#BujarOsmani, flet për emërimet e reja të drejtorëve!

#BujarOsmani, flet për emërimet e reja të drejtorëve!

Geplaatst door TV21 op Donderdag 25 juli 2019