Berat Azizi -gazetar/ Akti i policisë në Ohër dëshmon se policia maqedonase nuk mund të çlirohet nga nacionalizmi dhe urrejtja ndaj flamurit kombëtar shqiptar.

0
158

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here