Ali Ahmeti: Shqiptarët janë si thëngjilli (qymyri)…(Video)

0
230

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i ka krahasuar shqiptarët me thëngjillin. Këtë krahasim e ka bë në paraqitjen para Forumit Rinor të BDI-së, që sot zgjodhi kryetarin e ri Avni Rustemi por nuk u tha nga është …?. Ali Ahmeti duke dashur të tregohet oratorë e huqi e nisi muhabetin të lavdërojë shqiptarët se njëjtë si thëngjilli sa më i vjetër që është, aq më kualitativ, por si duket e ka huqur fare, shkruajnë disa portale në Shqipëri ( në video minuta 48 e andej ). Edhe më tej Ali Ahmeti u lavdrua se periudha e pushtetit të tij dallohet se ai solli ligjet për tu fol shqip ,u mësua shqip nëpër shkolla fillore dhe të mesme si dhe në dy universitetet,pra kjo është periudha e viteve 2002-2019,përpara nuk është mësuar shqip nuk ka valvitur flamuri shqiptar dhe falë Ali Ahmetit u prish edhe Jugosllavija (në video nga minuta 38 e deri 50) lavdrohhet …

Forumi Rinor i BDI-sëKuvend zgjedhor

Geplaatst door Bashke.tv op Zondag 28 april 2019